Hvalpeplaner i 2023, se hvalpesiden.

Vi har fået hvalpe

Den 10. februar 2022 fødte Shiva 6 sunde hvalpe. Følg med på hvalpesiden.

 

Januar 2022. Vi venter hvalpe

Se med på hvalpesiden og kontakt os gerne for at høre mere.

 

14. juni 2021. Vi skal have hvalpe.

Sala er helt sikkert drægtig med forventet fødsel omkring den 21.juli 2021. Vi glæder os. Følg med på hvalpesiden.

26. november 2020.
Shiva har i dag født 7 smukke hvalpe, se hvalpesiden.

 

 

 

25. november 2020

 Shiva er bare vokset og vokset rundt om maven. Vi har målt hendes temperatur de seneste dage, og i dag er temperaturen faldet, hvilket betyder at hun føder indenfor de næste 2 døgn. Fødekassen har været klar over en uge, hun ligger ofte i den. Hun er vasket og børstet og vi er klar til at tage imod nogle dejlige hvalpebasser.

 

 

 

 

 

30. Oktober 2020
Shiva er blevet scannet og der er helt sikkert hvalpe på vej. Hun er 5 uger henne og fylder allerede godt rundt om maven. Hun skal føde den sidste weekend i november – det bliver så spændende 🙂

 

 

 

 

26. September. Nyhed fra Kennel Tibetantales
Shiva har været en succesfuld tur i Belgien hvor hun blev parret med smukke Wanted Nice Dog´s Fuzu Lamleh (Bhodi) Nu krydser vi fingre for at parringen resultere i nogle smukke hvalpebasser med fødsel i slutningen af november.

 

 

 

 

 

Juli 2020. Nyheder fra Kennel Tibetantales.

 

Vores søde, godmodige, energiske og sjove han Aros er blevet testet for HD, Patella og DNA samt øjenlyst. Alle test uden anmærkninger. Planen er at Aros skal være far til Salas første kuld her i efteråret.

 

 

Nyheder fra Tibetantales

 

Aros på sin første udstilling 20. juni 2019 – 3.mdr. i dag, og han var super dygtig 

 

Shiva på besøg i Holland

Den 20. februar tog jeg, min far og min storebror vores hund Shiva med til Holland. Vi skulle nemlig have Shiva parret med den flotteste hund man kan tænke sig. Han hedder Sonam. Sonams pels er hvid med røde aftegn rundt på kroppen. Shivas pelsfarve hedder Zobel, som er en lys beige farve. Se billeder under hvalpe.

Da vi ankommer efter 10 timer i bil, skulle vi hjem til Sonam og så begyndte parringen.

Efter Shiva og Sonam havde parret, kørte vi ind til Hotellet, for det var ved at blive mørkt. Vi spiste aftensmad på en burgercafe. Da vi havde spist tog vi hjem til hotellet og sov. Om morgenen tog vi hjem til Sonam igen og de to hunde parede en gang til. Derefter kørte vi hjem mod Danmark igen. Turen varede 10-11 timer, men det føltes ikke så langt, for vi hyggede os i bilen. Om ca. 3 uger skal Shiva scannes, og så ved vi om hun er blevet drægtig. Jeg glæder mig.

 Hilsen Alexander 10 år.

 

 Shiva scannes

Den 15. marts er Shiva blevet scannet hos dyrlægen. Shiva er helt sikkert drægtig, og nu er der kun tilbage at vente og selvfølgelig forkæle den vordende hundemor i stor stil.

 

 Maven vokser

Den 8. april. Nu kan man for alvor se maven vokse og mærke små forsigtige spark. Shiva tager situationen med ophøjet ro og lader sig ikke sådan påvirke af situationen. Hun vil stadig gerne lege og gå ture i området og hun elsker fortsat når der kommer besøgende i huset, hvad enten det er voksne eller børn.

 

Nu varer det ikke længe 

 Den 19. april. Shiva er virkelig stor nu.  I dag vil hun ikke spise, hvilket kan være et tegn på at fødslen snart går i gang. Vi venter spændt. Fødekassen er for længst godkendt.

Shiva har født

Den 20. april. Shiva har født 5 smukke hvalpe, 4 hanner og en tæve. Hun klarede det så flot og det tog hende under 2 timer at føde dem alle. Vi er meget stolte at vores Shiva mor.

Følg med på hvalpesiden, hvor vi løbende vil opdatere og lægge billeder ud af de søde hvalpe.