Den 18. August 2023:

 

3 hvalpe fra årets kuld er flyttet til deres skønne nye hjem. Nu hedder de Eddie, Oda, Max og Luna, og efter hvad vi hører, så går det super godt med dem alle 4.

Eika, det søde og blide væsen bliver hos os. 

 

Den 6. april:

 

Så kom der endelig hvalpe. Shiva fødte 5 smukke zobel farvede hvalpe, to hanner og tre tæver. De stortrives, spiser godt og vokser. Mor Shiva vogter over dem og passer dem til punkt og prikke.

 

 

Den 3. februar gik turen  så endelig til Sydtyskland hvor Shiva blev parret med smukkeste Ice. Alt gik efter planen, og nu venter vi bare på at Shiva begynder at vise tegn på at missionen forhåbentligt er er lykkedes. Hvalpene vil blive født omkring 7. april.

 

 

Den 3. februar gik turen  så endelig til Sydtyskland hvor Shiva blev parret med smukkeste Ice. Alt gik efter planen, og nu venter vi bare på at Shiva begynder at vise tegn på at missionen forhåbentligt er er lykkedes. Hvalepene vil blive født omkring 7. april. 

 

Vi planlægger hvalpe i foråret 2023.

Vi er så heldige at have fået lov at låne sødeste Ice igen. Han og Shiva fik et dejligt kuld i februar sidste år, og vi er vilde med Ice som har et dejligt liv i Sydtyskland. Han har ligesom Shiva en hel særlig rolig personlighed, og så er han den smukkeste hund. Vi synes han og Shiva var et fantastisk match, som resulterede i super dejlige hvalpe, der stortrives i deres nye familier. 

Begge hunde er DNA testede og fri for PLL, PRA, RCD4, og CCL og med HD status A, og naturligvis øjenundersøgt hos dyrlæge. 

 

Lingk ‘ On Ice Lamleh Legs Smon, kaldet Ice

Mei Su’s Izetta, kaldet Shiva

Den 10. juni 2022.

I dag, på sin 4 mdr. fødselsdag, fandt den sidste han hvalp sin nye skønne familie. Held og lykke til søde Mango og hans nye familie i Odense, vi glæder os til at følge jer også.

Vi har stadig Max boende. Max skal sejle til Færøerne den 25. juni, hvor han skal bo hos en supersød familie med børn og voksne som slet ikke kan vente på han flytter ind.

Hvis I overvejer at få en Tibetansk Terrier, er I velkomne til at kontakte os og få en snak. Vi planlægger kuld en gang imellem, alt efter hvordan det passer ind i familien og vores hundes ve og vel. Ring gerne på mobil 26245479.

Den 10. februar fødte Shiva 4 hanner og 2 tæver. Store sunde hvalpe med masser af energi. Mor Shiva har rigeligt mælk i mælkebaren og hvalpene vokser hurtigt. 

Nyfødte hvalpe

Gul tæve en uge gammel, 416 g

Rød tæve en uge gammel, 362 g

Lys grøn han en uge gammel, 423 g

Blå han en uge gammel, 402 g

Hvid han en uge gammel, 407 g

Grøn han en uge gammel, 475 g

Den stolte far  Lingk ‘ On Ice Lamleh Legs Smon, kaldet Ice

Den stolte mor Mei Su’s Izetta, kaldet Shiva

Vi venter hvalpe februar 2022.

Shiva venter hvalpe med fødsel i uge 6. Den stolte far er sødeste Ling´on Ice Lamleh Legs-Smon, kaldet ICE. Begge hunde er DNA testede og fri for PLL, PRA, RCD4, og CCL og med HD status A, og naturligvis øjenundersøgt hos dyrlæge. 

Både ICE og Shiva er sunde og raske hunde, og begge med et fantastisk temperament, hvilket vi prioriterer højt i vores opdræt.

Hvalpene vil være 8 uger ugen før påske. Kontakt os gerne hvis I ønsker en en hvalp fra os eller vil høre mere om vores opdræt.

 

 

 

 

Hvalpe født

 

Så kom Aros og Salas hvalpe. 2 hanner og 3 tæver blev født den 18. juli. Mor sala og hvalpe trives og har det godt. De har deres eget rum, hvor hvalpekassen danner rammen for hvalpenes liv de første uger. Mor sala har direkte adgang til haven og kan uforstyrret få sig en pause i solen.

 

 

 

Den 15. juni 2021.

Nu er det sikkert og vist. Sala og Aros blev parret i uge 20 og efter en nylig scanning kan vi konstaterer, at sødeste Sala er drægtig. Fødslen forventes omkring den 21. juli. Det er så spændende og vi glæder os.

Den 15. marts 2021.

Det planlagte kuld efter Sala og Aros lader vente på sig. Sala viser ingen tegn på at løbetiden er på vej. Vi venter tålmodigt lidt endnu.

 Den 26. januar 2021.

 

Efter 8 forrygende skønne uger er alle hvalpe flyttet hjem til deres fantastiske familier. Det bliver dejligt at følge dem og se dem vokse sig store og flotte.

 

Så kom guldkaramellerne efter Mei Su´s Izetta (Shiva) og Wanted Nice Dog´s Fuzu Lamleh (Bhodi) endelig.
2 hanner og 5 tæver blev født på 2,5 timer den 26. november. Mor og hvalpe har det godt.

Alle hvalpene er reserverede.

Bhodi: HD A, Patella Luxation O, DNA PLL fri, DNA PRA fri, DNA RCD4 fri, DNA CCL fri, øjenlysning OK.

Shiva: HD A, Patella Luxation O, DNA PLL fri, DNA PRA fri, DNA RCD4 fri, DNA CCL fri, øjenlysningen OK

Nyt hvalpekuld planlægges efterår 2020 efter Lamlux Esala (Sala) og Tibetantales Aros
Sala: HD Status A, Patella status 0, DNA test PLL Fri, DNA test PRA fri, DNA test RCD4 bærer, DNA test CCL fri. 

Aros: HD status A, Patellea status 0, DNA test PLL fri, DNA test PRA fri, DNA test RCD4 fri, DNA test CCL fri

 

 

 

Tibetansk Terrier Hvalpe

 

5 Tibetansk Terrier Hvalpe, har Shiva født d. 20. April 2019. 4 hanner og en tæve. De er alle sunde, raske og bliver passet og plejet af mor Shiva. 

 

Vi vil løbende opdatere siden med oplysninger og billeder af hvalpene.

 

Tibetanske Terrier Hvalpe

Den 11. maj.

Hvalpenene er nu 3 uger gamle. Alle hvalpene har fået øjne og kan høre. Vi spiller stille klassik klavermusik for dem. Det skulle være stimulerende og beroligende for dem. De er alle stille og roligt begyndt at spise hvalpefoder blødt op i vand. De kan gå og begynder at interessere sig for at lege med hinanden. De elsker at putte når man tager dem op.

Den 11. maj.

Hvalpenene er nu 3 uger gamle. Alle hvalpene har fået øjne og kan høre. Vi spiller stille klassik klavermusik for dem. Det skulle være stimulerende og beroligende for dem. De er alle stille og roligt begyndt at spise hvalpefoder blødt op i vand. De kan gå og begynder at interessere sig for at lege med hinanden. De elsker at putte når man tager dem op.

Den 18. maj.

Hvalpene er nu 4 uger gamle og stortrives. Mor Shiva er over dem hele tiden og passer og plejer dem. De skal bare sige et lille pip, så står hun klar. Hvalpene kan sagtens være alene når Shiva er på sine daglige gåture. Hvalpene fodres med hvalpefoder opblødt i vand 4 gange dagligt, og de er super gode til at spise. 

Hvalpene stimuleres dagligt med forskellige lyde såsom støvsuger, musik, larm fra gaden og haven, samt støj fra børn og voksne i huset. Alle hvalpe er tilpas livlige og nysgerrige. De elsker når børn i alle aldre leger med dem. De er begejstrede for at komme i haven, hvor de bombarderes med stimuli.

I den kommende uge får vi besøg af hvalpekøbere. Vi glæder os til at lære dem at kende, og til at sikre “det bedste match”, således hvalpene får de mest optimale opvægtsbetingelser.

Asti

Aros

Azula

Aslan

Aiko