Nyt hvalpekuld planlægges forår 2020 efter Lamlux Esala (Sala)
HD Status A, Patella status 0, DNA test PLL Fri, DNA test PRA fri, DNA test RCD4 bærer, DNA test CCL fri. 

Hannen er ikke fundet endnu. Kontakt os for mere info.

 

 

 

Tibetansk Terrier Hvalpe

 

 5 Tibetansk Terrier Hvalpe, har Shiva født d. 20. April. 4 hanner og en tæve. De er alle sunde, raske og bliver passet og plejet af mor Shiva. 

 

 Vi vil løbende opdatere siden med oplysninger og billeder af hvalpene.

 

 

 

Den 23. april.

I dag er hvalpene 3 dage gamle og dagen, hvor vi starter med at stimulere hvalpene efter The Biosensor program. Programmet består af små neurologiske øvelser, der har vist en gavnlig effekt på hvalpes hjerterytme, hjerteslag, stresstolerance, samt gøre hvalpen mere modstandsdygtig overfor sygdomme. Du kan læse mere om programmet på vores forside, samt søge yderligere oplysninger på nettet.

Den 1. maj.

De sødeste 10 dage gamle hvalpe:

Azula, Asti, Aiko, Aros og Aslan. 

Hvalpene har fordoblet deres vægt og stortrives stadig. De elsker at putte ind til hinanden. Vi er også godt igang med The Biosensor Program. Hvalpene ser ud til at nyde den daglige kontakt og de er helt trygge når vi tager dem op.

Tibetanske Terrier Hvalpe
Tibetanske Terrier Hvalpe

Den 11. maj.

Hvalpenene er nu 3 uger gamle. Alle hvalpene har fået øjne og kan høre. Vi spiller stille klassik klavermusik for dem. Det skulle være stimulerende og beroligende for dem. De er alle stille og roligt begyndt at spise hvalpefoder blødt op i vand. De kan gå og begynder at interessere sig for at lege med hinanden. De elsker at putte når man tager dem op.

Den 18. maj.

Hvalpene er nu 4 uger gamle og stortrives. Mor Shiva er over dem hele tiden og passer og plejer dem. De skal bare sige et lille pip, så står hun klar. Hvalpene kan sagtens være alene når Shiva er på sine daglige gåture. Hvalpene fodres med hvalpefoder opblødt i vand 4 gange dagligt, og de er super gode til at spise. 

Hvalpene stimuleres dagligt med forskellige lyde såsom støvsuger, musik, larm fra gaden og haven, samt støj fra børn og voksne i huset. Alle hvalpe er tilpas livlige og nysgerrige. De elsker når børn i alle aldre leger med dem. De er begejstrede for at komme i haven, hvor de bombarderes med stimuli.

I den kommende uge får vi besøg af hvalpekøbere. Vi glæder os til at lære dem at kende, og til at sikre “det bedste match”, således hvalpene får de mest optimale opvægtsbetingelser.

Asti

Aros

Azula

Aslan

Aiko